thank you followers

Wednesday, September 21, 2011

seks yang aku idamkan

sentap habis la jantan-jantan yang terbaca tajuk entry aku kali ni. eh, mungkin pompuan jugak. zaman sekarang dah tak macam dulu-dulu, tak kisah la kau pompuan ke kau lelaki kan. kalau tak, tak kan dengan slumber goyang je aku nak wat entry pasal seks ni. tak ke gila...



ewah-ewah. kemaen aku tonyoh keyboard ni, excited punya hal nak bercerita seks ni. tanpa malu langsung. tolong jangan follow perangai buruk lagi hina ni ok.

sebelum tu, mana-mana yang tak pernah nak 'period' dan tak pernah nak 'mimpi basah'...kau jangan nak menggatal baca entry aku. entry ni memang khas aku buat untuk orang-orang matang dan subur je.

dah, aku berhenti merapu. aku dah tak sabar nak cerita ni.... ok, tarik nafas masing-masing. sedot udara sepenoh yang mungkin pastu lepas perlahan-lahan. buat lagi sekali. tarik nafas, sedot perlahan-lahan...hembus sampai tersembor air liur masing-masing. ok, ready?? 

*********************************************************************
aku segan la pulak nak bercerita hal dalam baju ni...macam mana nak mula ni...adoi...!!! mana-mana yang biasa, meh la tolong start dulu. aku ni sopan lagi suci tak biasa kot cakap benda-benda tak elok macam ni.



ok..ok..dah aku yang mula, aku juga akan sambung dan habiskan entry ni. aku akan cerita jugak. risau sangat. slow-slow la beb. apa aku nak cerita ni, sedikit sebanyak, mungkin korang perlu tahu. untuk masa depan korang jugak. aku memang jenis manusia yang pandang ke depan. tak nak menoleh ke belakang. tak best pon. ok, seks yang aku dok idam sangat cam ni ha..............

jeng--jeng--jeng--jeng

**********************************************************************

**********************************************************

**************************************************

****************************************

******************************

*****************



tiap hari aku dok bayang benda yang sama. kalau lah duit ni boleh buat seks. senang hidup aku. aku kumpulkan RM50 sekeping, RM1 sekeping, RM5 sekeping dalam poket. tinggal lah dalam 4 atau 5 jam. pastu tengok-tengok RM50 dah pregnant. tunggu lagi 24jam, dah beranak. memang tenang habis lah hidup aku. aku lah paling kaya dalam dunia ni. siap boleh naek helikopter, round-round malaysia sambil tabur duet lagi. amacam? best kan??


kwang--kwang--kwang


ok pembaca semua, tu lah seks yang paling aku idamkan.... kalau jadi, memang terjamin masa depan aku. haha....~~~

peringatan: jangan cepat tertipu dengan duit. nampak je banyak..sebenarnya sikit. lagi-lagi kalau guna ke hala tak betol. tak berkat hidup.

-peace yawwww-


32 comments:

Shiela Rahim said...

fuuuu~~~~tajuk gemmmmmpak...hahahaha

ayuna ayuni.. said...

shiela:

hahahahah.......lukenabeb............


hihi....

ayuna ayuni.. said...

shiela:

hahahahah.......lukenabeb............


hihi....

Ayie Nano said...

hahahah 'GOTCHA!!!...'...wahhaaaaa..weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....

Mimi Marilyn said...

tajuk nak bagi naik trafik ke? keh9999

ayuna ayuni.. said...

ayie nano:

hahahaha...wehehhehe.......

ayuna ayuni.. said...

mimi:

bole jadi mcm tu ke?? pernah buat ke??

haha

cacamarba said...

haha..tajuk mmg terbaaeekk..hee..sudi link ke blog sy.. :)

cacamarba said...

haha..tajuk mmg terbaaeekk..hee..sudi link ke blog sy.. :)

ayuna ayuni.. said...

caca:

hehehhehe....
sekali sekala je ni.....

tetiba datg idea.

sedang pokai je pon

Pendamba Mawar said...

er... xckup matang ag sy nk baca ttg seks..hahaha.:P

Heziqa Yoo said...

aku rase nak tembak kau pakai meriam je sekarang..grrrrr

tapi betul jugak best kan kau dorang boleh beranak..hari2 aku jadi pemurah..errrr

yad'z said...

alaaa.. baru nak belajar. ahhaaha =P

ayuna ayuni.. said...

pendamba:

hahahah...ok2. memang dasat tu...

tak cukup syarat, xle baca...
tp boleh komen, tu yg pasti..
terbaik!!

ayuna ayuni.. said...

yad:

hahaha...nak belajar eh???

aku sendiri pon tak pandai lagi...

eceh...gila malu sehhh

ayuna ayuni.. said...

heziqa:

hahahahaha......tembak guna pistol air sudah..petang2 ni...maen perang2 pon best jugak

wahahahahah

jom2..!!

Mr. Koboi said...

hancing beb kene tipu!! hahaha...

ayuna ayuni.. said...

koboi:

pantang namapak S word..laju jek ko erkkk.....

hahahahahhaha.....

hancing tak hancing

best kan jd cam tu?

shahrul ™ said...

nk try la..letak duit rm10 ngn rm50 dlm bilik gelap..hahaha..

ayuna ayuni.. said...

shahrul:

aku dah try......tak bermakna langsung la wei...

aku tengok2...dua2 keping lesap...

toyol amek la kot...hahahah

shahrul ™ said...

xda mknanya toyol..dorg kawen lari kt siam..sbb 2 ilang...haha

aiman fanboy k-pop said...

aiman pon mengidamkan seks yg sebegini jugak..heehee..^^

tajuk gempak gila!heehee...

ena_eryna said...

hahaha. terbaek! =.=''

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

metafora gila entry ni... haha

ORANGPERLIS MENULIS (update):
: Kesalahan dalam filem HANTU BONCENG didedahkan

Arai Lekir said...

mudah betul aku diperangkap dgn entry macam ni..haishh ..haha

ayuna ayuni.. said...

aiman :

hahahahha.....cukup umur ke tak nak idam2 ni??

haiyak!!

hahah

ayuna ayuni.. said...

ena:
thanks yep...!!! hehehhehe

ayuna ayuni.. said...

orang perlis:

metafora?? hahahhah

geli pulak aku baca entry aku sdiri~~

ayuna ayuni.. said...

arai:

hahahah...tu la ko, istifar bnyk2 wei....

tokono ekau ni...~~~


huhu

Ebell Lee Syasya said...

ntry nih buat saye gelak...hahaha XD...kreatif idea sys XD

fiQ'Ra said...

klakar entry ni.. hehe :)

theonlygirl said...

terbaiiikkkkkk! ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...