thank you followers

Tuesday, December 6, 2011

aku jual perfume...MURAH

sambil-sambil aku jadi part time blogger ni, aku jadi jugak part time promoter. hari ni aku nak cerita pasal bau sikit. kita ni setiap masa berada dalam puak orang ramai. ke mana kita pergi, mesti jumpa orang tu la, orang ni la. kekadang tu ada hari yang kita tak berapa ada keyakinan kan, semua benda kita buat rasa tak menjadi. aku rasa la, bau-bau yang ada kat kita ni pon memainkan peranan hebat la jugak. kalau bau pon macam air longkang yang 10 hari tak cuci, celah mana datang yakin kan..??




kalau cakap pasal minyak wangi ni, macam-macam soalan lah orang akan tanya. sebelom korang tanya, sila jenguk kat TAK SEMUA ALKOHOL ITU NAJIS dan HUKUM PAKAI MINYAK WANGI.

nak tahu perfume apa yang ada, jom layan........

******************************************************

GRED AAA : RM 70 sebotol







******************************************************

GRED AA : RM 35 sebotol






















******************************************************


sesape yang rasa-rasa berkenan dengan minyak wangi ni semua, nak order atau nak tanya apa-apa. boleh datang jenguk kami.

019-3714613 : aku (ayuni ayuna)
016-9509019 : fatihah (teha)

or



-peace yawww-


5 comments:

cacamarba said...

yeah..teruskn usaha..chaiyok2..nnti dh kaya jgn lupa belanja aku mkn.. :)

cacamarba said...

yeah..teruskn usaha..chaiyok2..nnti dh kaya jgn lupa belanja aku mkn.. :)

MéuzAngelo™ XXIII said...

boleh je pakai perfume yg ade alkohol.. bukan haram pun.. walaupun ianya bahan asas minuman keras, tapi alkohol dlm perfume tu bukan bertujuan utk memabukkan.. pkai pun tak mabuk lah..

sama macam kes anggur, org buat wine.. anggur haram ke mkn even ianya bahan utama wine? tak semstinya kan.. sama la mcm penggunaan alkohol

wilhelmina said...

Wow..betul2 wangi blog niy.!

Jom singgah kat thread terkini aku:
http://helmysyamza.blogspot.com/2011/12/parti-ldp-jepun-dan-umnobnsiri-journal.html

wilhelmina said...

...Mai singgah kat blog aku:

http://helmysyamza.blogspot.com/2011/12/parti-ldp-jepun-dan-umnobnsiri-journal.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...