thank you followers

Wednesday, February 8, 2012

SEGMEN : Salam Perkenalan by Miss Banu


satu lagi segmen yang menarik minat. lagi satu hari nak tamat segmen ni. harap-harap aku ni tak dek lah kelambatan sangat. hehe.

kata-kata aluan kepada pengunjung:

assalamualaikum. selamat datang ke blog ayuni ayuna. terima kasih sebab datang singgah ke sini. korang yang singgah, sila lah tinggal jejak. supaya lepas-lepas ni, aku rerajin pergi mengomen blog korang. cerita kat blog sini, untuk korang semua. jadi, selalu-selalu singgah untuk baca kisah baru dari ayuni ayuna ye. thanks. selamat berkenalan semua. 


-peace yawww-



8 comments:

Miss BaNu said...

thanks join my segmen..dh follow sini dgn senyuman..

Cik Rose Cute said...

dari segmen yg sama terjah sini follow dan like

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/02/segmen-salam-perkenalan-by-miss-banu.html

nanakimie said...

singgah dr segmen yg sama:)

jemput singgah ke blog nana ye...hehe

MisS NaSiHa said...

Salam ukhwah..dr segmen yg sma..dh follow sni..jmput follow sy..
http://penaciknasiha.blogspot.com/

Ain Syazana said...

salam ziarah. i'm ur 1696 :)

Diera Tekikushika said...

salam perkenalan. terasa nak makan coklat ? atau peminat home made coklat ?check this for best offer! http://vanilacoklat.com/daftar.php?ref=8001256112

jgn lupa singgah blog saya pulak =)

Nurul Alyaa said...

singgah sini. baru sempat nak bw. sibuk. huhu~

jemput singgah blog. =p

hananhadila said...

hanan sukee blog cun nii ;) follow lah balek kalo sudi :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...