thank you followers

Friday, September 16, 2011

jantan mana yang macho

memang nasib badan la kan. nak kata nama aku tak betol. cantik apa nama aku. bukan semua orang bernama AYUNI AYUNA. aku sorang je pon. tapi, asal tak de luck sangat pon aku sendiri pon tak paham.

orang lain sibuk bercintan-cintun. menangis sebab pakwe, bersiap cantik-cantik nak jumpa pakwe, buat cupcakes untuk pakwe. aku? melantak dan terus melantak untuk mengenyangkan perot aku je. no one special in my life. mak bapak, family bagai memang la ada kan. tapi, orang kata..nak jugak tempat menggedik. haha.~

aku lepak sorang-sorang. sambil tekan-tekan page PAK GOOGLE. aku tengok kat images je pon. macam-macam aku taip. kot la tetiba terkeluar result, "INI PAKWE KAU". untong nasib, boleh jumpa jodoh kat alam maya ni kan. sengal tak aku? dah terdesak namanya. 



**********tengok punya tengok punya tengok***********

asal pelik sangat la jantan zaman sekarang??

macam-macam gaya ada kot. aku ingat pompuan je yang ada taya tarikan yang melampau. jantan pon ada kot. jom ikot aku skodeng...!!


dah cukup happy dah aku kalau dapat jantan cam ni. tough!!! sedap gak nak main tumbuk-tumbuk ni. haha.
nak best lagi, kalau keluar rumah, memang aku tak bagi dia pakai baju, nak tunjuk satu kampung pakwe aku tough wei..~~


yang ni pulak, hensem...macam cool, style pon ada. aku kurung dalam jamban rumah aku la macam ni. takot orang lain goda....


yang ni paling kena ngan taste aku. hitam-hitam manis. alahai... meleleh la air liur aku cam ni....


yang ni pulak, muka macam ala-ala best la. putih segala. macho gak kan??


baby face. dalam list laki aku, yang ni kat bawah sekali. bukan apa, nanti kalau aku peluk-peluk orang tak kata laki aku, orang kata anak. payah jugak ek

*********************************************************

tak macam dulu-dulu. jantan sama je. aku tengok gambar bapak aku dulu la. paling smart pon macam ni.....


ha, rambut kembang. baju kemeja bunga-bunga. seluar lagi kembang sama ala-ala rambut.
memang style la zaman ni.
lelaki skang mana nak berani pakai cam nih..

*****************************************************************

nak zaman dulu kala lagi, aku tengok pulak gambar era tok ki aku, smart kot..!!


ni gambar, aku tengok tiba-tiba aku bangga. aku tak tahu la kenapa kan
muka memang suci je. suka!!!

**************************************************************

jadi, yang mana satu jantan paling macho bagi korang?? aku tak dapat nak pilih la. semua ada daya tarikan masing-masing. hekhek

-"aku nak yang chubby sikit. senang aku nak tumbuk. tough semestinya, senang aku nak wat port kat dada dia nanti. pastu, dada dia mesti berbulu sikit-sikit. sexy siot! lagi, aku nak yang romantik. layan aku macam puteri. aku tak nak yang tak de duet, susah hidup aku nanti. paling cikai, aku nak dia ada kereta sebijik..."

demand sial..!!! menyampah aku dengar pompuan cam ni..... geli pon ada. 

tapi lah kan, tok sah nak tunjuk baik la. nak kata korang tak tengok paras rupa konon. menipu sangat. zaman sekarang semua orang nak sesuatu yang perfect. lumrah la, manusia suka kepada sesuatu yang cantik dan menarik. cuma, jangan la melebih sangat kot. 

so, yang mana satu aku patut pilih jadi jantan aku ni. pendapat korang??

peringatan: jangan terlalu dok berangan, muka tak cantik nak pakwe hensem-hensem. pompuan, berpijak la  atas rumput yang nyata. kau tak lawa mana pon sampai nak memilih pakwe segala. lalalalala


***kenapa aku guna JANTAN? boleh tengok SINI....

-peace yawww-

26 comments:

Mizz Atie Zieya Shukri said...

hahaha...jadi picky itu perlu....

ayuna ayuni.. said...

YES..! memang perlu. tapi, kalau melebih. better humban dalam mangkuk toilet. hihi

nik rosmawati said...

bg nik tak perlu lelaki hensem, asl sedap mata memandang jea.kang kalau hensem sgt ramai lak pompuan berkenan.hehe

ayuna ayuni.. said...

yeahhh....! betol. kalau jalan ngn orang hensem rasa cam nak sorok lam poket je.

Nur Syazana Mohammed Sani said...

pada zana muke ta penting meyh ,. janji hati boley caya :DD

http://syazanasani.com

ayuna ayuni.. said...

hahahah.

asal la korang semua ni berbakat sangat bab memilih.

:)

thanks!!! idea bernas toh

Maya Lisa said...

ahahha ^^ blog sempi dan comel ! kot nak kurung dalam jamban, maunye berjerawat muke lelaki tu. dah tak cool dah ^^

ayuna ayuni.. said...

hahahah....

sbb tuh nak kurung. biar jadi tak cool daaa...

kejam giler ek

Anaz.Faceblog said...

Ini mesti blogger wanita yg masih single heheh

ayuna ayuni.. said...

opkos la aku single wei~~~

orang kata tak laku,
erh, peduli apa aku kan..hahaha

single itu simple
ya ampunnn

♥BELLALICIOUS♥ said...

OMG! bf i ade cni! haha i love you edward cullen!

ayuna ayuni.. said...

hahahha....

peminat setia ni....putih kot mat edward ni

wanie said...

hye ayuna ayuni,, best name tue,,

Style giler post nie..suke2..

laki berbulu dada??? grrr.. cm seram jek..HAHA!!

- kelip2emas.blogspot.com-
(sempat promote blog gitue.. :p)

ayuna ayuni.. said...

hahahah. tak semua suka lelaki berbulu dada kan???

i'm the only one lah kot~~~

lalallala...

hahah...boleh2 je nak promote segala. no hal

Ku Azhar said...

gmbar ku xde T_T kih3

Pendamba Mawar said...

saya chubby..hencem pun tak..xd orang pun nak..lalala

ayuna ayuni.. said...

ku azhar :
mungkin entry esok aku akan masukkan gambar2 korang. hahahahah...

rileks beb..!!

:)

ayuna ayuni.. said...

pendamba:

hahahahah.....chubby, boleh jugak tu...!!!!!

Pendamba Mawar said...

hehe,,,:P

NaUrAh♥ShAzWaN said...

entry yg power laa suka gilaa :D

shazwanazizan / wanblur said...

uish.. semuanya hot-hot pilihannyer.. huhu

p/s : Hye , jemput sertai bloglist wanblur : http://akuwanblur90.blogspot.com/2011/09/jom-sertai-bloglist-wanblur.html hehe tq :P

ayuna ayuni.. said...

pendamba: ewah2....:))

ayuna ayuni.. said...

naurah:

hehhe.....thanks..*sambil garu kepala*

segan!!

ayuna ayuni.. said...

shazwan:

maen taram je ni....aku pilih dorang. dorang tak pilih aku pon.
wahahah

Amira Anorah said...

nak cari yg tak hensem je, senang . tak player. tapi yang tak hensem tu lagi player dari yg hensem. so nak tak nak, kena cari yg hensem je la.. ;p

Amira Anorah said...

nak cari yg tak hensem je, senang . tak player. tapi yang tak hensem tu lagi player dari yg hensem. so nak tak nak, kena cari yg hensem je la.. ;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...