thank you followers

Monday, November 28, 2011

running man



aku tak tahu semua yang baca entry ni layan ke tak game show ni
bermulanya, member-member aku yang pengaruh
lama-lama aku rasa seronok dan terminat
game show ni memang tak pernah dibuat kat malaysia pon
yang aku suka sebab dia 'bawak' aku ke korea
dia ada lah selit-selit sejarah dan tempat-tempat kat sana
sumpah best gila
tambah pulak semuanya hensem-hensem tahap gaban gitu kan
setakat ni aku baru layan sampai episod 62
masa-masa aku terluang, aku layan benda ni la

sebelum aku terlupa, game show ni ada lagi sorang ahli
pompuan tau, cantik pulak tu
ji hyo
korang nak tahu, korang tengok sendiri lah



dalam game show ni aku paling minat mamat ni
jongkook oppa
gambar paling seksi aku bagi korang tengok
hehe

sesapa yang ada episod selepas 62 tu
tolong gitau aku


peringatan: nak layan game show ni, layan la. tapi, jangan sampai terabai perkara wajib ok. solat, belajar, tolong mak, macam-macam la. 


-peace yawwww-


8 comments:

sollehahn said...

hahahaha...
pecah perut setiap kali tgok running man...
donlod kat isubs-squad jer...skang dah sampai episod 67..

episod 63 & 64 lawak giler...guest : SNSD...terbaek

Mar said...

mmg best sangat,.kalau dapat gelak 2 mmg xbenti

Pendamba Mawar said...

xberminat..hehe.:P

Yana yani said...

si jongkook oppa otak dier cepat tangkap.tak macam jaesuk..hahah..kwangsoo plak lembab..:P

cik ika said...

otw nk amek movie ni dr membver..ta sbr nk tgk..mau gelak puas3!!

<-- ika girlfie yonghwa aw..heheheh

NiCk aMmA said...

kat malaysia mmg x dew veriaty show yg best2

..ika itu aku.. said...

dulu2 jual mahal, pas tu skali dah tgok melekat terus..huhu

sume member best!!
ble 1 ep sorang xd rase mcm lack something je.. =P

Rushdiey said...

roomate selalu
lyn citer nie...
ari2 dgr dia ketawa..
best sgt ke citer nie?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...