thank you followers

Tuesday, November 8, 2011

Segmen: Fathiah Tak Jumpa Blog



wah...!! lagi dua hari masa untuk aku happy
sabtu ni dah kena balik uitm
jadi
aku nak join segmen banyak-banyak
macam biasa, segmen best
kita boleh kenal lagi ramai blogger
sesape nak join boleh click kat banner atas ni

untuk memanjangkan hubungan blogger-blogger
aku nak tag beberapa member blogger aku
kita blogwaliking sesama sambil main-main ngan segmen

******************************************************



******************************************************
selamat berkenalan

-peace yawww-

15 comments:

Fathiah Hamim said...

wah terkejut eden tengok banner sindri. haha
thank you join!

ayuna ayuni.. said...

banner cantik...:)

welcome

Chuu Muqhlis said...

ingt sis ayun ayunar yg bisnes shawl tuh ekeke

Zul Fattah said...

cam best je..?hehe gud luck ye.

TwIstiEs*meSti Mau* said...

enjoy2 r puas2 dulu..,,haha..
nice banner..(^_^)

Pendamba Mawar said...

abang jambu ha..haha

Yusri Aldi said...

done following you,
follow me back here.
dari segmen yg sama :)


http://yusrialdi.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

sis92 said...

slmat berkenalan dari sis
kalau sudi boleh folo :)

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

sis92 said...

slmat berkenalan dari sis
kalau sudi boleh folo :)

http://blogsigadis92.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

NaLutdi n'iA said...

Dari SEGMEN yg sama .. rajin la ke bel0g nadd Ya .. (:

miss atie said...

singgah cni dari segmen yg sm... :)

Lily said...

Singgah sini dari segmen yg sama :)

missanonymous said...

Hye !! dari segment yg sama.. :D done follow u.. Sudi-sudi lah komen n follow sekali :)


http://missanoymous.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog_09.html

myu said...

Salam perkenalan :) Myu singgah dari segmen yang sama...

http://violetrosesmyu.blogspot.com/2011/11/segmen-fathiah-tak-jumpa-blog.html

miss kinah said...

follow sini :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...