thank you followers

Wednesday, November 2, 2011

setempek aku kena TAG

haha. ok, sangat terkejot macam berok. ada orang tag aku kat blog. aku ingat kat facebook je boleh main tag-tag bagai. mula-mula aku baca entry orang yang tag aku ni, aku dah macam tak paham langsung kan. aku dok pk, apa salah aku sampai kena tag ni kan. bila dah baca ulang kali, baru aku paham. thanks kepada ADIK MANIS sebab main tag-tag ngan aku.

benda yang ADIK MANIS ni tag, macam ala-ala segmen ye jugak. ala-ala macam rancangan lukenabeb pon ye jugak. so, bedal jela nak pangil apa. aku nak panggil ni game tag-tag orang. amacam? best tak nama aku bagi? haha.

ok. nih peraturan game ni.

1. you must post this rules
2. each person must post eleven things about themselves in their journal
3. answer the questions the tagger set for you in the post and create eleven new questions for the people who you tagged to answer.
4. you have to choose eleven people to tag and link them on the post
5. no TAG back okeh!

ELEVEN THINGS ABOUT ME. pasal aku pulak dah. haha. rasa macam retis pulak bila orang suruh cite pasal diri kita kan? ok, ok..aku cite.

1. sangat tak pandai cakap sopan-sopan.
2. benci pompuan gedik tak tentu hala.
3. suka cubit orang sampai orang nangis.
4. sangat suka bercakap.
5. takut dengan kucing. sangat suka ular.
6. sangat suka kat orang yang sangat-sangat suka kucing.
7. boleh memasak tapi malas.
8. cepat marah tapi aku cepat ok balik.
9. tak suka bila lelaki tengok pompuan macam nak terkam.
10. tak suka bila orang suka pandang rendah kat orang lain.
11. aku suka benda yang orang tak suka.

ANSWER THE QUESTIONS. ada soploh soalan untuk aku. tak kisah la. bagi doploh pon aku suka. haha.

1. aku suka korek hidung sambil pk masa depan. serious.
2. suka jugak la. thriller sahaja. cintan-cintan tak masuk jiwa eh.
3. setakat ni banyak. setiap novel yang aku baca, semua hero macam hensem jek! hehe.
4. kim joong kook. aku tak kira dia pelakon ke tak. aku minat running man je pon.
5. aku suka acer. sebab tu je aku mampu. kalau korang nak belikan, aku mahu dell cukup la.
6. tempat aku belajar la, UITM. tempatan punyeh ok.
7. pakwe? haha. ni aku lemah ni. tak de. aku tak suka ada pakwe. sangat tak suka.
8. tangga. sebab kalau aku ada masalah, aku akan carik tangga. tak kisah la kat mana. nak tangga jugak.
9. spm dulu aku tak berapa nak cerdik la wei. teruk. tu je aku boleh cakap. haha.
10. tunggu la aku mintak seposen sorang dari blogger sekalian. lama-lama dapat la 1 juta. hehe.
11. mana ada mengarut. sempoi jek la beb. aku suka kau.

QUESTIONS FROM ME. aku pulak kena buat soalan kan. aku kena bagi sebelas kan? jawab la korang. nah!

1. nama manja kau apa?
2. kalau aku nak panggil kau sayang boleh tak?
3. masa kecik dulu, kau nak jadi apa?
4. masakan mak kau yang paling best apa?
5. kau dah jumpa cinta sejati kau?
6. apa kau rasa dengan game macam gini?
7. kau jalan-jalan, ada makcik mintak sedekah. kau buat apa?
8. apa kau buat lepas kau tahu, makcik mintak sedekah tadi tipu kau?
9. kalau boleh ulang balik, kau rasa apa yang kau akan buat untuk kali kedua?
10. sehari berapa jam kau layan dunia maya? fb, blog, twitter, segala-gala la.
11. kalau aku cakap I LOVE YOU, kau cakap apa?

ELEVEN PEOPLE. dah tiba masa aku nak main petik orang pulak. entah sape yang aku nak tag pon aku tak tahu. tengok jelah kat bawah ni.




*************************************************************************************************

sekali sekala ada benda cam gini pon bagus jugak yek! kita tetiba kenal dengan blogger lain. aku suka je layan-layan ni. thanks sebab main tag-tag. selamat kenal-kenal semua. peace yawwww.


9 comments:

Mohd Hazroul said...

maceh tag saya..kekalkan gelak korang ngan blog sy..:D

cacamarba said...

perghh..tq la tag.tp jap lg la bile lapang aku buat..karang x pasal2 bos aku terajang dr belakang.haha

Ayien Ocaca said...

tak suke kucing jugak :)

afifah said...

haha...terbaikla jwapan ko beb...maceh sudi jwab...haha...ak follow ko...follow ak blik....

ayuna ayuni.. said...

hazroul:

hahah. memang selalu gelak....:))

ayuna ayuni.. said...

caca:

haha. buat kerja dulu. nanti kene penendang free saje2.

:)

ayuna ayuni.. said...

ocaca:

kite same yek.!

tp, bukan la tak suka menyampah tu.

tak suka sebab takot. heheh

ayuna ayuni.. said...

afifah:

aku dah guna taktik kau jugak sikit2.

main petik je orang. hehe.

thanks tag aku

AsyRaF is VeRy HumBLe said...

time kasih tag kite :)
insyaAllah nanti buat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...