thank you followers

Tuesday, December 27, 2011

Segmen - 5 Blog Paling Diminati 2011..By Nizam Ijam




assalamualaikum semua. aku bukak entry ni dengan salam dan dengan penuh kegembiraan. hari ni, aku nak join satu segmen dari seorang jejaka bernama nizam ijam. ni dah kali kedua aku join segmen abang kacak ni. dalam segmen ni, nizam ijam nak kita semua listkan lima blog yang paling diminati. ok, aku akan cerita satu persatu ok. ni lima blog yang paling aku minat.


*************************************************************************


PENDAMBA MAWAR
pendamba mawar ni, aku kenal masa aku baru lagi masuk dunia blog. aku suka baca blog dia sebab ayat dia jiwang. hekhek. bila aku baca, rasa macam indah je sesaat dua. senyum-senyum gitu kan.




NIZAM IJAM
ni tuan punya segmen. aku suka sebab aku selalu tengok vlog dia. aku ingat lagi, first vlog dia yang aku tengok lagu pergi. terus jatuh cinta kat suara abang kacak ni. pastu, ada jugak hal berkaitan dengan blog yang aku tak tahu aku pernah tanya dia. dan, dia jawab elok-elok je soalan aku. yang paling best, nama blog aku ni pernah masuk dalam vlog dia. hoho.




FINAL HOPE
ni pon, aku kenal masa aku baru mula bukak blog jugak. dia bahasakan diri dia ABAH. aku suka abah sebab abah mesra dengan pembaca blog dia. dia banyak bagi tips jugak kekadang. dan, setiap kali dia buat segmen, mesti meletop-letop. 




ABANG TAM
ni pulak, bukan blog biasa yang kita semua pernah tengok. dia tak pernah promote blog dia tapi sangat ramai silent reader. lebih kepada cerita pengalaman hidup dia. dia dah bukak tiga laman blog, aku follow dari yang pertama sampai yang ketiga ni. aku tak nak bercerita lebih, sebab dia sangat hebat bagi aku.




APIH EL NINO
blog ni pulak, aku selalu baca dari dulu lagi. masa tu aku belom ada blog lagi. bila aku start bukak blog aku, aku takot-takot nak follow dia. entah apa yang aku takot pon aku tak tahu. satu hari, aku beranikan diri add kat fesbook. ha, sekarang dia salah seorang kawan aku dalam dunia maya jugak. 



*************************************************************************
kenapa pulak semua blog yang aku minat semua daripada blogger lelaki


dah aku pompuan. pompuan mestilah tertarik dengan lelaki. ye tak?? hekhek. jawapan sebenarnya, aku sendiri pon tak tahu. kalau pompuan lain lebih suka kepada blog yang ada tutorial pakai shawl atau mekap bagai, aku tak pulak suka benda macam gitu. jadi, ni lah diri aku dan ini lah jugak blog yang paling aku suka. walaupon aku tak komen entry dorang, walaupon aku tak banyak cerita dengan dorang. tetapi, ni lah blog-blog yang akan penuhkan tab-tab kat google chrome aku.




-peace yawww-





7 comments:

Nizam Ijam said...

alamak... ade tercalon gak ker?? haha :D

thanks k sebab join :D

Nizam Ijam said...

jgn lupa tag kawan2..

wanie said...

teringin nak join

SAMPAI HATI TIBI LAPAN SIARKAN CERITA NIH!
REMUK HATI AKU
http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/khinzir-jadi-watak-utama.html

Apih El Nino said...

Thanks Ayuni Ayuna yang comel :)

Fendy said...

Salam Ceria Tuan Blog(Ayuni Ayuna).
Singgah Dari SEGMEN yang sama.
semoga kita menjadikan blog lebih bermanfaat di masa hadapan...InsyaAllah

http://fendy1302.blogspot.com/2011/12/segmen-5-blog-paling-diminati-2011.html

mekjangok said...

salam kenal & follow...dari segmen yang sama...jom follow..


http://mekjangok-inilahakuseadanya.blogspot.com/2011/12/5-blog-paling-di-minati.html

cik najihah said...

singgah dari segmen nizam ijam :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...