thank you followers

Monday, December 26, 2011

facebook aku kena kunci

aku tak paham kenapa ada hal ni. ni dah kali ketiga aku terkena. tetiba je facebook aku kena lock. aku dah pk apa salah aku sampai jadi macam tu. haha. mungkin kot facebook bengang sebab aku marah pasal facebook timeline suatu masa dulu.




ye tak ye, sekarang aku rasa facebook timeline ni berguna lah jugak. mahu atau tak, aku terus guna jugak pon facebook tu. tapi, bila dah gila facebook timeline, facebook tu pulak buat hal ngan aku. tetiba aku menekan nak komen memember, tak boleh la pulak. disuruh log in semula. bila aku log in, dia keluar macam gini.




nak dijadikan cerita, aku tak boleh la nak update status. tak boleh nak komen-komen. yang boleh, like-like-like sahaja. bukak facebook, tak update status rasa macam tak bermakna la pulak kan. haha. jadi, aku pon sambungkan talian twitter aku ke facebook. setiap kali aku update kat twitter, keluar la kat facebook jugak. kan cerdik cara gitu. 

tapi, aku masih jugak nak tahu kenapa facebook aku jadi macam gini. macam mana nak ok-kan balik. sesape yang tahu sikit-sikit, mintak tolong kongsi. dah naek meroyan aku kat sini pk masalah ni. 




-thanks yawwww-



6 comments:

nini said...

alahai...kesiannya....-D

Nana afLs said...

sma la kita beb~ stress aku! haha :p

Rushdiey Areking said...

pernah gak jadi mcm nie dulu...
esoknye kembali pulih..

ubaidillah zulkefli said...

kene hack...:)

IlaRuhaizad said...

fb ni kekadang buat kite bengang gak , penah kena kunci skali , then,godek2 baru boleh

Phantom1 said...

Bile trafik dah sesak sangat cmni lah jadiknye...ke bandwidth dh abis...cube restart balik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...