thank you followers

Saturday, January 14, 2012

pendrive pelik-pelik

tadi, aku buat sikit kerja aku. macam biasa, pakcik google diperlukan. kat pakcik ni la aku mintak macam-macam. kalau aku nak gambar ke, nak tahu sejarah ke, macam-macam lah. semua pakcik google tunjukkan.

nak dijadikan cerita, aku nak mencari barang-barang pelik. macam-macam kot terkeluar. yang tak sedap dipandang, yang sedap dipandang, semua ada la. jadi, aku tertarik dengan satu benda alah ni. jom tengok...!!

***********************************************************************













***********************************************************************

nampak?? pendrive bermacam jenis bentuk. aku tak tahu lah kot aku yang tak up-to-date. tapi, aku sendiri tak pernah terjumpa pendrive macam gini. pelik dan comel. 

bila cerita pasal pendrive, teringat zaman dulu. masa aku sekolah, aku amek aliran ICT. jadi, student ICT ni perlu guna pendrive. bapak aku belikan la. zaman dulu pendrive bukan macam sekarang, mahal nak tercekik kot. skang berpuluh-puluh hengget je pon dah boleh dapat. murah gila.

benda cute, tambah pulak murah. kualiti nak kira macam mana? haha. pendapat aku, pendrive sekarang cepat gila. kejap je dah rosak. baling bagi kucing makan baru tahu. 


-peace yawww-



15 comments:

EnciK AxixOu said...

yg robot 2 smart..agak2 kt malaysia ade jual x

Pesta Jiwa said...

Pada aku pen drive ni mudah hilang..kalau guna yg pelik2 ni lagi la mudah hilang...

UniMeOw said...

haha mmg pelik..
nak tembikai! :D

MuniRAH Kadir said...

yg paling pelik yg jari tu..yg paling cantik yg cincin tu...malaysia ade jual ke erk?

nureenina said...

hehe~takot tengok jari :)

cerita best said...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman bl0g pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

Lady Diana @ Lat'z said...

last year Lat'z pernah terkejut bila Lat'z minta pendrive dengan kawan Lat'z..dia beri rupa macam ice cream...baru tau ada pendrive dh pelbagai bentuk...tu Lat'z kata..kalo jumpa kat lantai terjatuh tak tau yg tu adalah pendrive..hu3

Prineeszin Oxyiess said...

GempaK la yang mcm glang tu...2 in 1,,

myra abdullah said...

yg tembikai tu mmg nmpak sedap yee..
hihih

Mrs. Syahafizie said...

smart...nk bli mne ek???

narumi sakura said...

Yng macam gelang tu dah banyak jual kat Malaysia..kawan Naru pon ade satu ^_^..Naru tunggu yng jari tu je kelua kt Malaysia terus nk beli hahaha

http://narumiaida.blogspot.com/

nur fatihatuz zahra said...

hee ~ pendrive tangan tu agak geli lah .. tapi kan, yg bentuk donat tu sweet sgt .. buat sy jadi lapar .. haha .. :D

akuamir said...

best la pendrive gelang tuh,, memang semart,,haha.. ha'ah,, dlu mahal gilark klo banding ngan skunk.. tapi kalau lagi dulu pakai disket jerk,,haha

follow anda.. ;)

NURUL AIN said...

comel jeh pendrive donut tu :D

p!q4h b@guss said...

sedapnya bentuk coklat tu.. yummy3..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...