thank you followers

Saturday, February 11, 2012

handbag pelik-pelik

bila aku jalan-jalan kat mall, aku rasa bahagia sangat. bukan apa, banyak sangat benda comel-comel. bila terpandang, terus rasa nak beli. bila tengok harga, slow je aku letak balik. mahal gila..!! mana aku mampu nak beli barang-barang mahal macam gitu. 

orang macam aku ni suka ber-window shopping je. jamu mata orang kata. tak cukup dengan tengok live kat mall, kat uncle google pon jadi.

tengah aku tengok handbag, aku terjumpa beberapa ketol handbag pelik ni. jom kita tengok sesama...

******************************************************














******************************************************

sumpah aku rasa pelik gila semua handbag ni. kalau lah ada yang pakai handbag katak tu, jangan harap boleh dok dekat ngan aku. geli kot..!!! kalau sesapa yang suka kelainan, memang sesuai lah pakai benda macam gini kan.

ok, dah cuci mata dengan handbag bagai-bagai ni, jom komen apa yang korang rasa pulak. sekian.


-peace yawwww-



14 comments:

Nana said...

yg handbag burung hantu tu,membe akak ade jual..cantik juga.

Niza Romli said...

erkkk...tobat tak beli, hehe

Azek zk said...

memang pelik2 begnya.

Qarr Jalil said...

yg katak tu style..wkaakakka XD

syira syah said...

sape nak pakai nie. haha

steffany daph said...

walaupun pelik tapi comel (:

FB Little Shop said...

erkk geli gak..tp unikk

Sam Banjamin said...

nak kate ape ni ek? gothik tak gothik.. tapi sure pelik la...

h A n Y S said...

yg tenggiling tu gelik kot..hehe

Syahmi Elias said...

"i want all of it"-lady gaga

=D

Ziela Ismail said...

suke yang katak tuu..hehehe

Fendy said...

beg katak kalau letak kat kolam..mau terkejut keturunan katak...

Fatin Masyarah said...

Masalahnya, apesal backround putih? ambik kat goolgle eh? ( kate kat mall) peliklah.

ayuna ayuni.. said...

fatin masyarah ni, dia baca entry habes ke tidak. haha

xpela..kita layan je....:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...