thank you followers

Friday, September 30, 2011

kisah lima blogger hebat

tersebutlah al-kisah lima blogger yang bersahabat baik bermula dari dalam perot ibu lagi. bukan nak kata apa la kan tapi dorang ni memang kamcing sangat la. tiap-tiap hari dok update blog. blog dorang masing-masing dah gempak. blogger hebat la katakan. dah cipta nama masing-masing. di kalangan blogger, dorang ni memang juara. 



nak sedapkan cerita, dorang lima orang ni ada karakter yang berlainan. sorang ni lembot, sorang lagi garang, sorang lagi pulak malas, sorang ni pulak manja, dan yang last ni pulak rajin. 



nak buat cerita ni bertambah menarik, aku lupa nak bagitau korang semua. dorang ni kembar siam dan seiras tau. jadi, dorang berlima ni melekat la setiap masa. mana-mana pergi mesti berlima, tak pernah terpisah walaupon sesaat. jadi, bila dah macam tu, banyak la hal yang timbul. 



bila yang lembot nak post entry, yang kuat malas ni tak bagi. bila je yang malas ni selalu sangat malas, yang garang ni pulak marah. bila dah yang garang ni dok marah, yang manja ni pulak menangis tak henti-henti. 



masalah dorang ni berlarutan dari hari ke hari. masing-masing nak tunjuk hebat. dalam masa yang sama, yang rajin ni tak banyak cakap pon. dia diam je, tak masuk campor langsung dengan hal empat lagi kembar dia yang lain tu. dia duduk elok-elok, hadap  laptop sambil layan entry aku ni haaa. RAJIN la katakan................ hehehehe....







terima kasih sebab sudi baca blog aku yang hitam dan tak seberapa ni
aku sayang korang semua



14 comments:

shazmir said...

wow..hebat....
sya pun nak jadi cam diaorg lah...

pinky_liscious said...

welcme..btw memang suke baca and tengok belog org,,mana tau leh dapat ilham..hehe

ayuna ayuni.. said...

shazmir:

hahahha....entry simple je pagi2 cam ni

semua orang bole jd cam dorang kot

heheheh

ayuna ayuni.. said...

pinky:

hahahha...jenguk sini dapat ilham ke?

thanks sbb sudi jenguk ok

Ku Azhar said...

aiyoookk!!!!

Pendamba Mawar said...

bila bergabung cam power je.hee

sesumpahmerah said...

melekat..x operate ke huhuhuhuu

ayuna ayuni.. said...

azhar:

haiyak...!!!

thanks :)

ayuna ayuni.. said...

pendamba:

mmg la gempak kalo cam ni kan....


hahahah

ayuna ayuni.. said...

sesumpah merah:

nak sedapkan cerita, dorang melekat la somor hidop

Khairuddin said...

pelik je.. hehhe

ayuna ayuni.. said...

khai:

hahah.pelik ek? ek?

wahahah

Chachos Cheezy Wedges said...

entry terbaikkk nie... wahahaha!!

miss inna said...

haha! mcm2 bentuk cerita boleh reka..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...