thank you followers

Thursday, November 10, 2011

SEGMEN: santai blogger

lagi sekali, aku join segmen. yang ni, aku join segmen yang abah buat. kalau dia yang buat segmen, mesti gempak la. ramai kot yang join. tak silap aku, masa aku mula-mula jejak kaki dalam dunia blog ni, aku sempat gak tengok abah wat segmen. ni, kali kedua la kiranya aku jadik anak abah. ok, sesapa rasa-rasa nak join, boleh tonyoh kat banner bawah ni ok. kena cepat-cepat sebab abah tak gitau bila masa tamat. 

masa aku nak join semalam, aku ingat boleh la aku lepak kat group dua. nah sekali hari ni aku tengok, dah sampai group lapan. ramai giler yang join kan? so, apa tunggu lagi? join jom..!!



kenapa aku pilih ayunaayuni.blogspot.com??

-masa memula aku kenal dunia facebook. mak aku kata, nak letak nama letak nama elok-elok. jangan nama yang payah nak sebot. lagi satu, jangan dok tempek nama sebenor kat memana. spontan nya, mak aku kata AYUNI AYUNA pon sedap..!! dari situ, aku pilih nama tu sebagai "aku" dalam dunia kedua ni. bila tiba masa aku nak bukak blog, aku tukar la sikit. ayuni ayuna kepada ayuna ayuni. cam gitu lah kisah nya. berkat doa mak, ikot cakap mak..aku bahagia ngan dunia kedua aku ni.

sesapa yang aku nak tag?? ni ha dua orang...

macam biasa, aku tak tinggal dia ni. mana-mana segmen aku mesti tag dia. SI MANIS

ni pulak, kawan baru aku. SINICHI

-peace yawww-


4 comments:

Ku Azhar said...

wahhh!! hehehe thanks join segmen abah..hehehe...xde la gmpak pn...biasa2 je..kih3..oooo terbalik ckp ibu la nie..hehehe..xpe2...mnarik url nie..ske masuk..kih3...ape pun thanks for joining!! :)

ayuna ayuni.. said...

wah...!! abah sgt mesra pelanggan.

hahah. baru post terus komen..

no wonder la abah berjaya jadik abah yg hebat. weeee..~~~

:)

-fieda- said...

dtg jenguk dan baca entry..happy blogging..:)

http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

Nor Sharul Atikah Bt Nor Azlan said...

hai sha dtg singgah sini :)
sha dah FOLLOW awak tau

http://strawberrysweets92.blogspot.com/2011/11/segment-santai-blogger.html

jemput melawat sha balik :)

*dah click2 awak punya !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...